Frakt og levering

Gurudiscgolf.no leverer til fastlands-Norge, Europe og USA.
Har du spørsmål om levering utenom disse, kontakt salgsavdeling e-post nettbutikk@sunesport.no eller tlf. (+47) 23 23 00 51. 

Gurudiscgolf.no tilbyr kun vektbasert levering. 

Norge

Vi tilbyr frakt fra Posten, PostNord og Schenker. Merk at dette er forventet leveringstid. Vi har ingen garanti på transporttid. Posten tilbyr Post i postkasse opp til 2 kg og Klimanøytral Servicepakke opp til 35 kg. PostNord har MyPack, som gjelder til 35kg. Schenker tilbyr frakt opp til 500 kg og er eneste alternativ når man kjøper tyngre varer. Schenker er kun tilgjengelig fra 20 kg og oppover. 

Her en en oversikt over våre fraktalternativer:

Leverandør Leveringsmåte Fremsendingstid Sporing?
Posten Post i postkasse 1-2 dager nei
Posten Klimanøytral servicepakke 1-3 dager ja
PostNord MyPack 1-3 dager ja
Schenker Stykkgods 1-5 dager ja
Gurudiscgolf.no Collect@Warehouse Hentes etter plukking  


Du vil få informasjon om fraktpris i kassen. Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din!

Volumvekt: Volumberegning er transportbransjens måte å regne om et volum til en vekt. Fraktberegnet vekt vil da være den av volumvekt og reell vekt som er høyest.

Frakt Europa og USA
Opp til 1kg brukes First Class Letter. Fra 2kg og opp til 20kg brukes CarryOn Homeshopping. Øverst tillatte vekt er 20kg. Du vil få informasjon om fraktpris i kassen. Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din! Omkostninger for moms og toll kan forekomme, sjekk hvilke lover og regler som gjelder for ditt hjemland.

Pakking og levering: Pakking av produktene vi har på lager skjer 0-4 virkedager etter ordredato angitt på ordrebekreftelsen. Se fremsendingstid for forventet levering. 

Fremsendingstid: Fremsendingstid varierer på de ulike fraktmåtene og på hvor i landet pakken skal sendes.

Betalingsmåter: Vi benytter Bambora (visa/master/VIPPS/Faktura) og Paypal. 

Levering til private: Kun de fraktmåter som er gyldig for ditt kundesegment blir synlig i kassen.

Hente: Du kan hente på vårt lager, velg da alternativet Collect@Warehouse. Du mottar e-post når din ordre er klar for henting. Du kan komme og hente hverdager (Mandag - Fredag) mellom kl. 09.00 og 15.30.

Adressen er Sune Sport - Østre Aker vei 203, 0975 Oslo