Divergent Max Performance Disc Golf Set

  • Kr 349,00
  • Ekskl. mva: Kr 279,20

  • Modell: 50011376
  • Tilgjengelighet: På lager0 produktomtaler / Skriv produktomtale


Dette Max Performance Starter Settet fra Divergent Discs inneholder tre disker som vil skille seg ut på disk golf banen, med en kombinasjon av lett-kastelige disker og et høyt nivå av pålitelighet.

Inkludert i settet er Nuno (Putter), Kapre (Midrange) og Basilisk (Distance Driver). 3 disker med minimal fade for gode, rette flyve-linjer.

Diskene kommer i Divergent Discs’s Max Grip-plastikk som kombinerer bedre slitesterkhet enn noen andre startersett på markedet, med en klebrig og grepsvennlig plastikkblanding for bedre kontroll.
Test dine diskgolf-ferdigheter med dette settet fra Divergent Discs!

Settet inneholder:

Putter – Nuno: Nuno er en rettflyvende putter som er lett å kontrollere for spillere på alle nivåer. Nuno er svært allsidig og egner seg like godt til putting, som korte innspill inn til kurven.

Midrange – Kapre: Kapre er en nybegynnervennlig midrange som vil gi deg presisjonen du trenger til enhver tid. Kapre gir godt grep i alle slags forhold, og vil være et godt verktøy for å lande kastene dine trygt på greenen.

Distance Driver – Basilisk: Basilisk er en understabil distanse driver som vil gi deg lengde og presisjon fra utkast. Nybegynnere vil med denne oppdage et nytt lengdepotensiale i spillet sitt, mens mer erfarne vil sette pris på Basilisk’s naturlige turn.

 

NB: Farger på discer kan avvike fra bilder.  

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.