Personvern

GuruDiscGolf utleverer ikke informasjon om våre kunder! All informasjon er lagret med streng sikkerhet.
 
Personopplysninger
Våre kunder er opptatt av at vi håndterer personopplysninger på en betryggende måte. Under får du en nærmere beskrivelse om hvordan.
 
Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Denne informasjonen er også tilgjengelig på "Min konto".
 
Betaling med kredittkort
Kortnummer oppbevares ikke av GuruDiscGolf utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.
Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette).
 
Markedsføring
Vi tilbyr deg som kunde å melde deg på e-postlister for å motta ulike typer informasjon og tilbud fra oss. Det er frivillig å motta dette, og man må melde seg inn i forbindelse med registrering eller på "Min konto". Det er enkelt å melde seg ut fra e-postlistene via din kontoside.
 
GuruDiscGolf selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.
 
GuruDiscGolf er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.
 
Takk for samarbeidet.