Phantom Sword

I løpet av de siste to årene har vi sett en markant økning i nye produsenter i markedet. Pandemien var med på å skape en enorm vekst i sporten vår. Den økte veksten har ført til at flere produsenter har hatt produksjonsutfordringer, og selv om fremtiden nå ser lys ut, har dette også ført til at vi har flere produsenter å velge mellom. Bare så langt i 2022 har hele 22 produsenter fått nye discer PDGA godkjent, det er mye å glede seg til med andre ord.

I vårt første «Dypdykk i nyheter» retter vi fokus mot en gammel kjenning i ny drakt. I « Power Disc» har Innova brakt liv til den populære «PD» brandet under Discmania-paraplyen. Det har seg nemlig slik at Innova frem til nylig produserte discer for Discmania.

Når de to selskapene skilte lag satt førstnevnte igjen med discmoldene og produksjonsrettighetene, mens sistnevnte var eier av brand og navnrettigheter. Dette har nå ført til at vi ser Phantom Sword aka Powerdisc ( tidligere kjent som PD ) brandet Innova.

Phantom Sword aka Power disc – den originale PD gir deg kraft og kontroll i samme disc. Med tallene 10 / 4 / 0 / 3 vil discen håndtere all kraft du gir den. Dette er nok mest sannsynlig en av de beste all round discene for etablerte spillere. Selv om den ut av boksen er overstabil for de fleste, vil den etterhvert som den slites få nye bruksområder. Nye-og viderekommende spillere vil ha størst glede av å bruke denne til kontrollerte hyzerkast, vindfulle situasjoner og flex-kast. Mer etablerte spillere med mer kraft i kastene vil få ut discens fulle potensialet og dermed ha flere bruksområder. Lange, rette kast der du må forme linjer er dens beste egenskap. Under navnet « PD « var dette en av Discmanias mest solgte discer gjennom tidene.

Sjekk ut hva Jonas fra Guru Disc Golf sier om Power Disc:

Her har vi en av mine soleklare favoritter, og omtrent det eneste jeg bruker mellom syv og tolv i speed. På grunn av sin allsidighet kan man slite den inn til ulik slithetsgrader, som gir deg samme type disc for et hav av ulike situasjoner. Den passer særlig godt for kontrollerte fairway-kast med en del kraft. I star-plastikk fungerer den ypperlig til lange, rette, hyzer-flipps.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Handlekurv